Maak afspraak
Ligthart VLoeren

Schadeherstel / Reparaties

Bij Ligthart Vloeren begrijpen we dat ongelukken kunnen gebeuren, maar dat betekent niet dat je vloeren er permanent onder hoeven te lijden. Onze deskundige reparatiediensten zijn er om beschadigingen, krassen en andere onvolkomenheden te herstellen. Geef je vloeren een tweede kans op een prachtige uitstraling met onze professionele aanpak voor schadeherstel.

Ons Schadeherstelproces in Detail

Inspectie en Beoordeling: Onze specialisten beginnen met een grondige inspectie van de schade. We beoordelen de omvang en de aard van de beschadiging om de beste herstelbenadering te bepalen.

Herstelplan op Maat: Op basis van de inspectie stellen we een aangepast herstelplan op. Dit omvat de benodigde reparaties, de geschatte tijd en kosten, en eventuele vervangingen die nodig kunnen zijn.

Professionele Reparaties: Onze deskundige vakmensen voeren de reparaties met precisie uit. Of het nu gaat om het herstellen van krassen, deuken of vlekken, we zorgen ervoor dat uw vloer weer in topconditie komt.

Advies: We delen graag tips en advies over de juiste zorg en onderhoud om uw vloer in de toekomst te beschermen. Preventie is tenslotte de beste methode om schade te voorkomen.

Bij Ligthart Vloeren doen we er alles aan om uw vloer zijn oorspronkelijke schoonheid terug te geven, ongeacht de schade. U kunt vertrouwen op onze toewijding aan vakmanschap en ons streven naar klanttevredenheid bij elke herstelopdracht die we uitvoeren.

Veelgestelde vragen

Van klein plaatselijk herstel, tot het vervangen van complete delen van de vloer. 

Het is mogelijk om enkel een deel van een vloer te vervangen. Bij houten vloeren is dit altijd mogelijk. Bij pvc en laminaat ben je afhankelijk van de leverbaarheid van de vloer.  

Ja, waterschade is wat het meeste voorkomt bij onze reparatie diensten. We verwijderen het beschadigde gedeelte en de ondervloer wordt gedroogd. Hierna zal nieuw materiaal geplaatst worden. 

Dat is moeilijk in te schatten. Een offerte voor schadeherstel is €95,- Hierbij wordt er een rapport opgesteld, die je kan indienen bij je verzekeraar. Bij opdracht worden deze kosten weer verrekend met het eindbedrag. Omdat ieder schadegeval anders is. zijn de totale kosten altijd variabel. 

Ja, op reparaties zit 5 jaar garantie. 

Kom in contact

Staat uw vraag er niet bij?

Heeft u nog vragen over onze reparatiediensten of heeft u advies nodig? Ons team staat klaar om u te helpen. Neem vandaag nog contact op!

Winkelwagen