Maak afspraak

Over Ons

Ligthart Vloeren is in 2019 opgericht door Andre Ligthart. Een parketteur met al meer dan 30 jaar ervaring in het vak. 

Andre Ligthart

Eigenaar Ligthart Vloeren

Welkom! Mijn naam is André Ligthart, en ik ben de trotse eigenaar van Ligthart Vloeren. Met meer dan 30 jaar ervaring als parketteur, heb ik een passie ontwikkeld voor het creëren van prachtige vloeren die de perfecte basis vormen voor elk interieur.

Als parketteur, begonnen in het bedrijf van mijn vader, heb ik mijn vakmanschap ontwikkeld en ben ik bekend met alle aspecten van het leggen, renoveren en onderhouden van vloeren. Mijn toewijding aan kwaliteit en vakmanschap heeft mij ertoe aangezet om Ligthart Vloeren op te richten, met als doel mijn klanten de hoogste kwaliteit vloerdiensten te bieden.

Naast vloerinstallaties ben ik gespecialiseerd in traprenovatie. Het renoveren van trappen is een vak apart, en ik neem graag de uitdaging aan om trappen nieuw leven in te blazen en ze een prachtige uitstraling te geven die perfect past bij de rest van uw interieur.

Ik geloof in het belang van een persoonlijke aanpak en werk nauw samen met mijn klanten om hun visie te realiseren. Of het nu gaat om het leggen van een nieuwe vloer, het renoveren van een bestaande vloer of het transformeren van een trap, ik sta altijd klaar om mijn expertise en passie voor vloeren te delen.

Bedankt voor uw interesse in Ligthart Vloeren. Ik kijk ernaar uit om met u samen te werken en uw vloer- en trapwensen werkelijkheid te laten worden.

Haagse Courant 20-08-1999
Winkelwagen